Reformi ei jätä ketään kylmäksi

22.4.2018 – edit 7.1.2019

Reformi on maanlaajuinen rohkeiden poliittisten toimijoiden koalitio, joka asettaa puolueisiin sitoutumattomia ehdokkaita kevään eduskuntavaaleihin. Ehdokkaita on yli 20, ja heitä on lähes jokaisessa vaalipiirissä.

Reformin kansanedustajaehdokkaita luonnehtii vahva kontroversiaalisuus. Ristiriitaisia tunteita herättävä ehdokasjoukko jakaa varmasti mielipiteitä, mutta jokainen ehdokas on uskollinen omalle linjalleen ja aatemaailmalleen. Minkä he lupaavat, he pitävät, koska puoluekuria ei ole. Reformin ehdokkaat eivät ole kaikkien miellyttämiseen pyrkiviä, harmaita yleispoliitikkoja, vaan värikkäitä, poleemisia persoonia. Useilla on meriittinään sakkotuomio tinkimättömän sananvapauden käyttämisestä. Reformin ehdokkaat eivät kuvia kumartele. He eivät teeskentele, eivät lankea poliittiseen korrektivismiin eivätkä lirkuttele medialle.

Kaikki salonkikelpoisuutta korostavat puolueet joutavat kuolemaan. Reformi ei ole puolue, eikä siitä puoluetta tule. Nimensä mukaisesti Reformi haluaa uudistaa koko poliittisen järjestelmän. Pieni valtaklikki ei saa yhtään enempää tuhota maatamme. Suomea on luotsattava kansalaisten enemmistön haluamaan suuntaan.

Reformi on varmasti rohkein poliittinen liike maassamme kautta aikojen. Katso Reformin ehdokastilanne oman vaalipiirisi kohdalla! Tule tukemaan kansanliikettä tai asetu itse ehdokkaaksi! Lue lisää Reformin periaatteista nettisivuiltamme.

Älä katso sivusta vaan ole mukana laillisessa vallankumouksessa!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s